Bărbat acuzat că ar fi aruncat din mașină mai mulți căței: ”Sunt aici de peste 1 an, noi doar i-am hrănit”

0
1542

Un bărbat din Gorj, care a oprit mașina în localitatea Stăncești-Larga, comuna Mușetești și este arătat cu degetul de o femeie care spune că l-a surprins aruncând câțiva căței. Bărbatul, în schimb, spune că acei căței sunt acolo de ceva vreme și el doar se oprește pentru a-i hrăni.

”Să vi să îți iei cățelușele aruncate, gunoiule! O să mă duc la poliție cu filmarea de la mașină!” i-a transmis femeia.

Bărbatul se apără și spune ca acei căței sunt în zona aceea de mai bine de 1 an și el doar s-a oprit să-i hrănească. De altfel aceasta nu înțelege cum femeia nu știa de existența lor, dacă este din zonă.

“Acele cățele sunt aruncate de un an de zile în acea zonă și acea persoană alături de alte persoane din zona opresc să le dea de mâncare. Sunt foarte mulți oameni din zonă care hrănesc acele animale. Chiar au fost sterilizate de o doamna avocat ce locuiește in următorul sat. Părinții mei au acasa 3 câini luați de pe strada, plus încă 2 pisici luate din aceasi zona. Vin constant și îi hrănesc. Nu merită toate aceste jigniri.” spune fiul bărbatului acuzat.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.