„Festivalul Familiei Româneşti“, la Motru

0
74

Regal muzical la Motru în luna august. Nume mari ale muzicii vor urca pe scena ce va fi amplasată în centrul orașului. Printre invitați se numără Angelica și Niculna Stoican.

Evenimentul este dedicat familiilor despărțite din cauza banilor. Festivalul Familiei Românești, este o acțiune organizată de o firmă privată care nu va avea loc doar în Motru ci și în alte orașe din țară. Nici data aleasă nu este întamplătoare ci perioada de desfășurarea a evenimentului coincide cu concediile celor plecați la muncă în străinătate.

Invitați de seamă

Festivalul va debuta pe 17 august cu un spectacol susţinut de Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu. Pe 18 august în municipiu va avea loc spectacolul „Aşa mamă, aşa fiică“ susținut de cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican, alături de mama ei, Angelica Stoican, urmat de un moment etno susţinut de Ro-Mania şi Hora. Cetățenii vor avea parte şi de o seară specială alături de Mc. Darius şi DJ Killer, dar şi un program concurs de karaoke cu Ionuţ Andras.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns