Pentru că și-a pus presa în cap, familia Marianei Ghițulescu și-a deschis propria televiziune

0
125

Anul acesta sunt cel puțin 3 tururi de alegeri, ținând cont de comasare alegerilor locale, parlamentarele, europarlamentarele dar primul tur ale alegerilor pentru președinția țării.

Și cum e bine știut faptul că vin bani frumoși în astfel de campanii, se nasc televiziuni locale noi. Așa se face că la Tg-Jiu a luat naștere a nouă televiziune locală, cea a soțului Marianei Ghițulescu, controversatul directorul al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, scrie igjtv.ro care funcționează sub umbrela ziarului Impact în Gorj.

Și cum Mariana Ghițulescu nu mai are niciun sprijin din partea jurnaliștilor, după ce i-a ofensat de câte ori a avut ocazia, ultimul afront fiind la una dintre conferințele de presă când a susținut că în Tg-Jiu nu mai sunt jurnaliști, și-a tras propria televiziune online înființată chiar de soțul său, Giorgi Costel Dumitrașcu.

Televiziune e mult spus pentru că pe site nu găsești decât două interviuri cu primari și câteva știri. Una dintre ele, din 5 ianuarie, al cărei titlu este ”Foc de artificii magnific Târgu Jiu” este de-a dreptul hilară deoarece jurnalistul vorbește de căsătoriile de Poarta Sărutului, ceea ce spune mult despre calitățile celui care a scris.

S-ar putea spune că este laudativ modul în care Giorgi Costel Dumitrașcu susține și promovează activitatea soției, a Marianei Ghițulescu, folosind această televiziune, numai că pe lângă materialele de promovare a instituției de cultură au publicat și materiale politice pe site. Asta ne duce cu gândul la faptul că televiziunea va fi folosită și cu scopul promovării unor politicieni, în campaniile electorale ce stau să vină. Pe cine va susține este lesne de înțeles, având în vedere faptul că Teatrul Elvira Godeanu este subordonat Primăriei Tg-Jiu.

Societatea care deține acest post de televiziune este Megafone Media SRL. Potrivit portalului Termene, societatea Megafone Media SRL este deținută de Giorgi Costel Dumitrașcu, de care mai sunt legate alte două firme: Giorgimedia SRL și Quick Import Export SRL.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.