Ce relație a avut Niculina Stoican cu tatăl său biologic. ”Nu am simțit lipsa lui niciodată”

0
95

Niculina Stoican, cunoscuta cântăreață de muzica populară, a povestit o parte sensibilă a vieții sale. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre copilăria sa, dar a avut puterea să discute și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său biologic.

Chiar dacă a cunoscut faima și succesul în lumea muzicii populare, Niculina Stoican a avut de înfruntat greutăți mari în copilărie. Aceasta a dezvăluit că tatăl ei biologic nu a fost prezent în viața sa și că a fost recunoscută de către el abia după eforturi și demersuri susținute ale mamei sale. Cu toate acestea, Niculina a subliniat că nu a simțit niciodată lipsa tatălui, căci a crescut într-o atmosferă plină de iubire, alături de mamă, bunici, și verișori.

„Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată”.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.