Incident şocant pe scena teatrului. Un actor a fost împuşcat pe scenă de un coleg

0
593
Ambulanta

Incident șocant petrecut astăzi pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani. Un actor a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a fost împuşcat pe scenă de un coleg.

Incidentul a avut loc în timpul repetițiilor pentru piesa de teatru “Iubesc, iubesc, te iubesc!”. Într-una dintre scene, actorul Marius Rogojinschi trebuia să îndrepte o armă de airsoft spre actorul Răzvan Amitroaie. Acesta a simulat că trage, dar de pe țeava armei chiar a ieșit un proiectil special confecționat pentru acest sport.

Proiectilul l-a lovit pe tânărul actor în ochiul stâng, acesta căzând pe podea, în urma șocului. Colegii l-au dus imediat la Urgențe, unde a fost supus mai multor evaluări de specialitate. “În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani.

Din fericire, se pare că starea de sănătate a actorului nu a fost pusă în pericol. Acesta urmează să fie reevaluat medical în cursul săptămânii viitoare, potrivit monitorulbt.ro.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.