Pandurii Târgu Jiu va începe mâine un stagiu de pregătire centralizată

0
65

Pandurii Târgu Jiu va continua pregătire în localitate pentru partea a doua a campionatului, antrenamentele alternând în aer liber, pe zăpadă, sau în sala de forţă şi pe terenul sintetic acoperit din Complexul Dolce Vita. Antrenorul Adrian Bogoi a avut de la reunire un număr de 28 sau 29 de jucători la pregătire, în ultimele zile lipsind mai întâi Daniel Ciobanu, care a fost operat de urgenţă de apendicită şi este în continuare internat în spital, iar începând de luni a părăsit lotul şi Daniel Pîrvulescu care a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj şi clubul Pandurii pentru a juca la clubul clujean din această iarnă.

Tot începând de luni s-a alăturat lotului şi fostul jucător Gabriel Dodoi, din lot făcând parte din week-end şi Laurenţiu Tudor, şi acesta fost jucător al echipei Pandurii. Lotul care a jucat în turul campionatului, completat cu cei doi jucători reveniţi la Pandurii, va intra de mâine în cantonament la hotelul din cadrul Centrului de Copii şi Juniori pentru un stagiu de pregătire centralizată pentru următoarele zece zile.

Cu excepţia lui Ciobanu, care este încă în spital şi va pierde perioada de pregătire fiind operat de apendicită, tot lotul actual este valid şi jucătorii sunt apţi pentru pregătire.
Încă din stagiul de pregătire echipa va începe şi seria de meciuri de verificare, prima partidă amicală fiind programată pe data de 30 ianuarie la Târgu Jiu cu Cetate Deva. Stagiul de pregătire centralizată se va încheia pe data de 4 februarie iar în următoarele două săptămâni vor mai fi programate 4 meciuri amicale.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns