Bilanț plin cu realizări la AJOFM Gorj

0
67

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Gorj a depășit planul managerial pe anul 2018, plan realizat în proporție de 125%. Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, dar și angajații instituției și-au dat toată silința ca toți indicatorii de performanță să fie atinși, reușind astfel ca anul 2018 să fie unul plin de realizări.

„A fost un an 2018 de exceptie, cu realizari maxime la toti indicatorii de performanta si ne angajam ca in 2019 impreuna cu colegii mei sa avem aceleasi rezultate notabile si toti clientii nostrii, someri, persoane in cautarea unui loc de munca, angajatori sa fie multumiti de serviciile pe care le oferim”, a apreciat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Anul trecut Agenția a organizat 30 de cursuri de formare profesională în care a cuprins peste 700 de șomeri.

„În perioada următoare intenționăm să organizăm un curs de sudor, unul de instalator de instalații sanitare și gaze și unul de lucrător în comerț. Și ceea ce este poate cel mai importat este faptul că la cursurile organizate anul trecut față de planul care-l aveam impus prin contractul de performanță managerială prin care să încadrăm un număr de 400 de șomeri absolvenți de cursuri, noi ne-am încadrat cu 500”, a declarat directorul AJOFM Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns