Mihai Munteanu, marele câștigător al sezonului 6, “Chefi la Cuţite”. Sorin Bontea, cel mai fericit mentor!

0
168

Marți seară, a fost ales câştigătorul sezonului 6 al emisiunii “Chefi la Cuţite”! Deşi Scărlătescu a avut doi finalişti, cel mai fericit mentor a fost Sorin Bontea. Concurentul său, Mihai Munteanu, este marele câştigător.

Emoţii şi tensiune! Cei trei finalişti şi chefii au trecut prin momente greu de imaginat înainte de aflarea marelui câştigător al sezonului 6, “Chefi la Cuţite”. Însă, când numele lui Munti a fost rostit, Sorin Bontea s-a simţit ca în al nouălea cer. S-a dus imediat şi l-a luat în braţe pe Mihai Munteanu, care izbucnise în lacrimi, de fericire.

Momentul a fost de-a dreptul savuros, iar telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură deznodământul acestui sezon din “Chefi la Cuţite”.

“Ai evoluat foarte mult, de la prima probă, până astăzi. Este incredibil pentru mine. Este un bucătar foarte bun, găteşte foarte bine, iar gustul lui este gustul pe care îl am şi eu. Asta mi-a plăcut cel mai mult la el. Nu mi-am imaginat vreodată că un munte de om este şi un munte de suflet. De câte ori mă gândesc la Munti am un sentiment ca pentru băiatul meu. Parte din familie. Este genul de om care oferă tot”, a transmis Sorin Bontea, înainte de alegerea câştigătorului.

Ceilalţi finalişti s-au declarat dezamăgiţi, dar pentru Mihai Munteanu nimic nu a mai contat!

“Am câştigat sezonul 6, frate! Am luat şi am ridicat farfuria, noi! Ăsta a fost momentul meu şi al lui Silviu. Înseamnă enorm pentru mine. Îmi vine să plâng pentru că îmi amintesc cum mă uitam la televizor în urmă cu câţiva ani. Astăzi, m-au luat în braţe şi m-au pupat”, a spus Mihai Munteanu, mai fericit ca niciodată. (spynews.ro)
Sursa aici

Lasă un răspuns