Ordin de restricție pentru că și-ar fi bătut bunica

0
63

O bunică de 75 de ani din comuna Jupânești a sunat la 112 de frica nepotului său de 29 de ani. Acesta, sub influența băuturilor alcoolice, ar agresat-o pe aceasta. Tot la 112 a sunat și o femeie de com. Albeni. Acesta a fost lovită de soț tot pe fondul consumului de alcool. Femeile au refuzat transportul la spital. Cei doi bărbați au primit ordine de protecție provizorii și le este interzisă apropierea de victime, la mai puțin de 100 m.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în urma unor discuții contradictorii mai vechi, tânărul, de 29 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra bunicii sale, fără a-i provoca leziuni care să necesite transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Iar polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, de 49 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 42 de ani.

Polițiștii au constatat că, în urma unor discuții contradictorii, bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, ar fi exercitat acte de violență împotriva soției sale.

Femeia nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale sau să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie.

Totodată, în ambele cauze polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin provizoriu de protecție, prin care celor doi agresori li s-a dispus să păstreze o distanță de 100 m față de victimă și de locuința acesteia.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns