Nunta de aur pentru 63 de cupluri din Târgu Jiu

0
18

63 de cupluri au sărbătorit, ieri, Nunta de Aur. Bunicii trecuți de prima tinerețe au dansat și s-au distrat ca acum 50 de ani când au spus pentru prima data „DA”. Și în acest an municipalitatea din Târgu Jiu a sărbătorit cuplurile longevive din oraș. Petrecăreții au declarat că secretul unei vieți în doi este înțelegerea și armonia în cuplu. “Secretul este să fii băiat cuminte. Să ai grijă de soție. Noi am colaborat împreună și am dus o viața fericită, și, acum, la 50 de ani trăim la fel de bine”, a declarat Nicolae Popescu.

“A fost foarte bine, dacă nu era întelegere nu stăteam 50 de ani împreună, însă, noi ne-am bucurat unul de altul”, a adăugat soția. “Soția a fost înțelegătoare că dacă nu era nu ajungeam astăzi aici. Eu am fost mai nebunatic dar ea a știut cum să ma ia și am rămas împreună. Avem copii, nepoții, anii au trecut dar uite că suntem tot împreună”, a declarat un bunic fericit.

Familie numeroasă

Rolul de naș i-a revenit primarului Marcel Romanescu care a declarat că a avut emoții. “O zi importantă și pentru noi, ca municipalitate, dar în primul rând pentru cele 63 de cupluri care aniversează 50 de ani de la căsătorie. E un moment deosebit. Ei sunt un model pentru noi, pentru sociatatea în care trăim, o societate nu tocmai liniștită. Am avut emoții în calitate de naș. În momentul de fața familia mea se completează cu alte 63 de familii, fini, și vă dați seama că este un moment emoționant”, a declarant primarul Marcel Romanescu.

Buget

65.000 lei au fost alocaţi anul acesta de municipalitate pentru sărbătorirea cuplurilor longevive. Fiecare cuplu a primit suma de 500 de lei pentru cei 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. De asemenea, vârstnicii au primit diplome și flori.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns