Nouă tineri din centrele de plasament, la Bursa Locurilor de Muncă

0
195

Nouă tineri aflați în centrele de plasament au participat la Bursa Locurilor de Muncă, organizată în urmă cu câteva zile la amfiteatrul Universității „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu de către Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Gorj. Aceștia și-au depus CV-urile în vederea unei angajări. Mai mult decât atât, unii dintre tineri au participat și la interviuri.

„La ultima Bursă a Locurilor de Muncă din Gorj, nouă tineri din cadrul Centrului de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu (CSCCNS), aflat în subordinea DGASPC Gorj, precum și o tânără aflată în grija unui asistent maternal profesionist, au participat la Bursa locurilor de muncă. În cadrul bursei, toți beneficiarii din centrul menționat mai sus au depus CV-uri la mai multe firme. De exemplu, un tânăr a fost selectat și a susținut deja două interviuri la o firmă de telecomunicații, fiind admis și urmând ca în luna iunie să efectueze un stagiu de pregătire în domeniu, după care va fi angajat part-time, fiind încă elev, dar având peste 18 ani“, a precizat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Dosare pentru obținerea unor locuințe sociale și ANL

De asemenea, DGASPC Gorj îi va sprijini pe tinerii care părăsesc sistemul de protecție ca până la data de 10 mai vor fi depuse la Primăria Târgu Jiu dosarele pentru obținerea unor locuințe sociale. „Tot pentru a veni în sprijinul tinerilor care părăsesc sistemul de protecție, până în data de 10 mai 2019, vor fi întocmite și depuse la sediul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu dosare pentru obținerea unor locuințe sociale și ANL pentru trei beneficiari de la CSCCNS Târgu-Jiu”, a spus Minodora Sucea.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Lasă un răspuns