Nota de plată la curent, după Târgul de Crăciun de la Craiova

0
83

Centrul Craiovei a fost împodobit cu peste un milion de beculeţe, însă primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, susţinea, la momentul inaugurării Târgului de Crăciun că beculeţele nu vor afecta prea mult bugetul oraşului, fiindcă sunt leduri care au consum foarte redus.

După ce a fost emisă şi ultima factură la energie electrică, în care se reflectă consumul din timpul Târgului de Crăciun, Gazeta de Sud a solicitat Primăriei Craiova să dea publicităţii ce sume au fost plătite. Din răspunsul oferit de Primăria Craiova reiese faptul că s-a reuşit chiar să se reducă din consum anul acesta, comparativ cu perioada Târgului de Căciun de anul trecut.

„Factura de energie electrică a iluminatului public stradal pe zona municipiului Craiova, inclusiv pentru cel festiv din perioada Târgului de Crăciun, aferentă pentru luna decembrie 2022, a fost în valoare de 1.011.337,45 lei. Diferența facturii pe decembrie față de o lună anterioară, fără iluminat festiv – de exemplu, luna octombrie 2022 – a fost de doar 0,79% în plus, ultima fiind în cuantum de 1.003.428,47 lei“, au declarat reprezentanţii municipalităţii.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.