Misterul unui tânăr din Gorj care a murit la doar 33 de ani: accident de muncă sau rutier? Familia acuză directoarea firmei de MUȘAMALIZARE

0
1272

Un tânăr de 32 de ani din județul Gorj, care s-a aflat în comă indusă de aproximativ o săptămână, a murit pe patul de spital, iar circumstanțele care au dus la această situație rămân neclare. Rudele susțin că ar fi fost victima unui accident de muncă, în timp ce compania la care lucra afirmă că a fost implicat într-un accident rutier. În prezent, nu există dovezi care să susțină una dintre cele două variante.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri la picioare, într-o stare extrem de gravă și a fost ținut în viață doar de aparate. “Starea sa era extrem de gravă, era în șoc toxicoseptic sever cu disfuncție multiplă organică,” a explicat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Leziunile pe care le prezinta sunt neobișnuite, având urme de arsuri pe picioare, ceea ce complică și mai mult situația.

Conform declarațiilor tatălui victimei, Puiu Nedelcu, fiul său ar fi reușit să le spună medicilor și lui înainte de a intra în comă că a suferit un accident de muncă. Acesta susține că șefa tânărului i-ar fi cerut să declare că a fost victima unui accident rutier, amenințându-l dacă ar fi declarat contrariul. “L-a pus să declare că a fost accident de mașină, pe trecerea de pietoni, marți seara în jur de ora 17. Șefa lui, cred că altcineva nu avea cine să îl pună. Băiatul meu a fost amenințat cu moartea, dacă declară accident de muncă,” a declarat Puiu Nedelcu.

De cealaltă parte, directoarea companiei susține că angajatul nu a fost rănit în timpul serviciului. Aceasta infirmă orice legătură a accidentului cu activitatea profesională a tânărului, menționând că incidentul s-ar fi petrecut în afara orelor de muncă și a spațiului de lucru.

“La noi, în primul rând, nu s-a întâmplat niciun accident de muncă. Sigur, ce a declarat băiatul este declarația lui. Restul, organele competente vor decide la final. Da, nu a fost accident de muncă. La noi nu a fost accident de muncă”, a spus Georgiana Macovei, directoare firmă deșeuri.

Medicii susțin însă, după ce au examinat victima, că nu poate fi vorba un accident de circulație.

Astăzi, familia a venit să ridice trupul copilului lor, care ar fi împlinit tot astăzi, 33 de ani. Tatăl tânărului decedat afirma că Georgiana Macovei, a declarat la postul de televiziune cu care colaborează, că-i va da în judecată pentru calomnie.

Georgiana Macovei este iubita unui cunoscut lider politic din Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.