Elevii Școlii Gimnaziale “Constantin Brâncuși” organizează un eveniment caritabil pentru a sprijini o colegă diagnosticată cu o boală cruntă

0
170

Într-o inițiativă plină de compasiune și solidaritate, elevii Școlii Gimnaziale “Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu își unesc forțele pentru a ajuta o colegă de clasa a VIII-a, diagnosticată recent cu leucemie. Fetița, în vârstă de doar 14 ani, trece prin momente dificile, iar comunitatea școlară dorește să-i ofere sprijinul necesar pentru a face față acestei provocări.

”Astăzi vă așteptăm la Școala Gimnazială “Constantin Brâncuși” pentru a-i aduce zâmbetul pe chip unei fetițe! Pentru a arăta că ne pasă, pentru a-i arăta că nu e singură în această luptă!!! Dumnezeu lucrează prin oameni! Veniți alături de noi!!! ÎMPREUNĂ PENTRU A ZÂMBI!!! ORA 17.00” este mesajul transmis de unul dintre profesorii de la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncuși”.

Conducerea școlii a propus organizarea unui eveniment caritabil, care va avea loc pe data de 30 mai, în curtea școlii. Cu această ocazie, fiecare clasă va amenaja un stand de vânzare a diferitelor obiecte donate de copii, iar fondurile strânse vor fi direcționate pentru susținerea fetiței. În acest context, s-a sugerat donarea de cărți și confecționarea de coliere și brățări, care vor fi puse spre vânzare în timpul evenimentului.

Evenimentul caritabil de joi va începe la ora 17:00 și va include, pe lângă activitățile de vânzare, și un program artistic susținut de elevii școlii. Toți cei care doresc să contribuie la această cauză sunt așteptați să participe și să-și aducă aportul pentru a aduce zâmbetul pe chipul acestei fetițe greu încercate de soartă.

“Ne dorim să-i arătăm că nu este singură în această luptă. Prin solidaritatea noastră, putem face o diferență semnificativă în viața ei. Vă așteptăm joi, 30 mai, la Școala Gimnazială “Constantin Brâncuși”, începând cu ora 17:00, pentru a sprijini această cauză importantă și pentru a arăta că ne pasă!” a declarat unul dintre organizatori.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.