Medicul Constantin Târziu, candidatul PNL la fotoliul de primar al orașului Tg-Cărbunești

0
398
Iordache și Târziu

Medicul Constantin Târziu, cu o bogată experiență în domeniul medical și cu o reputație solidă în comunitatea locală, a fost desemnat ca și candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar în cadrul alegerilor locale din 9 iunie. Trecutul său ca manager al Spitalului de Urgență Târgu-Cărbunești a fost marcat de o serie de inițiative și acțiuni menite să îmbunătățească calitatea serviciilor medicale oferite comunității, fapt ce l-a făcut să dobândească încrederea atât a personalului medical, cât și a pacienților.

„Oraşul Târgu-Cărbuneşti are nevoie de un manager care a făcut performanţă, care a demonstrat, domnul doctor Târziu, căruia îi mulţumim că a acceptat această provocare şi responsabilitate pe care i-am propus-o noi” a anunţat, joi seara, senatorul Ion Iordache, preşedintele PNL Gorj.

„Îmi asum responsabilitatea de a candida la funcţia de primar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, pentru a pune în aplicare tot ce am arătat până acum în acest oraş” a declarat Târziu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.