Un afacerist din Novaci a fost amendat cu 10.000 lei

0
65
lemne foc
lemne foc

Un patron din orașul Novaci, care deține o societate comercială cu profil silvic, a fost amendat de polițiștii gorjeni cu suma de 10.000 de lei. În plus, autoritățile au confiscat peste 140 de metri cubi de material lemnos, constând în esență de fag și molid.

La data de 27 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică-Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol au identificat o societate comercială din orașul Novaci, de profil silvic, la care există diferențe între stocurile scriptice de material lemnos înregistrate în aplicația SUMAL 2.0 și stocurile faptice inventariate la data efectuării controlului.

În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea societății comerciale, cu amendă contravențională în cuantum de 10.000 de lei și au dispus măsura complementară a confiscării cantității de peste 140 de metri cubi de material lemnos, esență fag și molid.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.