Medic român din Marea Britanie, vaccinat de COVID-19: „Eu cred în Dumnezeu şi ştiinţă”

0
34

Medicul român Ciprian Cociuba stabilit în Marea Britanie a spus că s-a vaccinat împotriva COVID-19 și că vaccinul este „o binecuvântare” de la Dumnezeu.

Ciprian Cociuba lucrează ca medic ATI într-un spital din sudul Angliei. Într-o înregistrare pe YouTube, el a anunțat că și-a făcut vaccinul anti-COVID-19. A ținut să transmită un mesaj românilor credincioși.

„Cu toţii am auzit că vaccinul e ceva dubios, malefic, că cineva vrea să ne facă rău tuturor, ba unii chiar credeţi că e semnul 666 şi e cu adevărat mâna lui Satan”, a zis el. „Eu nu cred aceste lucruri nefondate. Astăzi mi-am făcut vaccinul şi l-am făcut cu încredere şi bucurie, pentru că eu cred în Dumnezeu şi cred în ştiinţă. Cele două lucruri nu sunt deloc incompatibile. Din contră. Ştiinţa şi natura ni-L prezintă pe Dumnezeu ca un creator extraordinar. Fără doar şi poate, vaccinurile, de-a lungul istoriei, au fost o binecuvântare venită de la Dumnezeu”.

Citește și: Lista celor 10 spitale din România unde vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID-19

Mai mult, medicul consideră vaccinul ca fiind răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunile noastre. „E clar că singura noastră scăpare este un vaccin”, a zis el. „Fără un vaccin nu vom ieşi din această pandemie. Eu nu spun că sunt un expert în vaccinuri, dar ca în orice alt domeniu în care nu mă pricep, decât să îmi dau cu părerea vorbind prostii şi făcându-mă de râs, mă încred în oamenii de ştiinţă şi în experţii din domeniul acela. Pentru unii e foarte greu să facă lucrul acesta, pentru că ei sunt experţi în toate lucrurile. Unii sunt experţi în politică, în medicină, în religie şi, bineînţeles, în nanotehnologie. Oamenii aceştia, în general, nu au încredere în nimeni. Nici măcar în Dumnezeu”.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.