Marcel Romanescu pierde sprijinul romilor din Tg-Jiu

0
99
Florentina Elena Popescu, candidatul AURr la Primăria Târgu Jiu

Pantelimon Bonculescu, președintele Alianței pentru Unitatea Romilor – filiala Gorj retrage sprijinul primarului Marcel Romanescu.  Bonculescu a fost și consilier local PNL, demisionând în anul 2021, iar la alegerile pentru primărie, acesta i-a fost partener.

Conducerea Alianței pentru Unitatea Romilor – filiala Gorj a decis să retragă sprijinul conducerii actuale a Primăriei Târgu Jiu. Aceștia au ales să-și desemneze propriul candidat pentru funcția de primar, fiind vorba cjiar o un funcționar public, angajat al Primăriei Târgu Jiu.

„Conducerea Alianței pentru Unitatea Romilor – filiala Gorj s-a întrunit în ședință extraordinară, unde s-a pus în discuție situația politică actuală de la nivelul municipiului Târgu Jiu.
În urma discuțiilor purtate, în unanimitate, s-au dispus următoarele:
– retragerea sprijinului actualei conduceri a Primăriei Municipiului Târgu Jiu
– nominalizarea unui candidat propriu la alegerile locale din anul 2024 pentru funcția de primar, în persoana dnei. Florentina Elena Popescu, care este și președintele Aurr Târgu Jiu începând de astăzi“, se arată într-o postare a lui Pantelimon Bonculescu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.