Prins cu un permis de conducere fals, a declarat că l-a cumpărat cu 500 E

0
535
Poliția rutiera

Un tânăr, care nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fost urmărit în trafic. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DJ 671 Călugăreni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism. Întrucât acesta nu a oprit la semnal, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 18 ani, din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți. Tânărul le-a prezentat permisul de conducere și documentele mașinii.

După verificarea în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a precizat că permisul de conducere fals l-ar fi achiziționat în schimbul sumei de 500 de euro.

Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.