Lupuţ ia la Aerostar foşti jucători de la Târgu Jiu

0
9

Numit recent pe banca echipei de Liga 2 Aerostar Bacău, antrenorul orădean Cristian Lupuţ încearcă să aducă la noua echipă foşti jucători de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Băciuţ şi Yabre, care au evoluat la Târgu Jiu sub comanda lui Lupuţ, au fost deja convocaţi la Aerostar.

Antrenorul Cristian Lupuţ şi noua sa echipă, Aerostar Bacău, anunţă deja primele transferuri după promovarea în Liga 2. Un fotbalist din Coasta de Fildeș, fost fotbalist la ACS Viitorul Târgu Jiu sub comanda lui Lupuţ, dar și un jucător de la Viitorul Constanța vor semna cu moldovenii.

După ce l-a numit antrenor pe Cristian Lupuț, Aerostar a început antrenamentele și e aproape de perfectarea primelor transferuri. ”Principalul” Lupuţ a declarat pentru Liga2.ro că s-a ajuns la înțelegeri cu jucătorii Darius Mureșan (fundaș stânga, 19 ani), Francois Yabre (fundaș central, 29 de ani) și Robert Băciuț (mijlocaș, 19 ani). Primul va fi împrumutat de la Viitorul Constanța, în timp ce ceilalți doi urmează să vină din postura jucătorilor liberi de contracte, după ce le-au expirat recent înţelegerile cu ACS Viitorul Târgu Jiu, fosta echipă a lui Cristian Lupuţ, şi nu li s-a mai propus prelungirea acestora.

Lupuţ a spus la plecarea de la Târgu Jiu că clubul nu a mai oferit contracte noi anumitor jucători importanți, cărora le-au expirat înțelegerile la finele lunii iunie. Pe listă se regăsesc șase fotbaliști experimentați, care au dus greul sezonul precedent, printre care: Cristian Oros și Vasile Pop. Francois Yabre, Robert Băciuţ și Alexandru Negrean.
Sursa aici

Lasă un răspuns