Comuna Mătăsari, harta unui joc cu mașini. Ce idei are un tânăr din Gorj

0
12

Robert Iordăchescu, un elev de 17 ani din comuna gorjeană Mătăsari, muncește 16 ore pe zi la un proiect ce are în centru chiar localitatea unde locuiește.

Ideea a apărut în urmă cu 4 luni, atunci când Robert a decis să facă un joc în care comuna Mătăsari să aibă rolul principal. Jocul se aseamănă foarte mult cu GTA, dar cu o altă grafică, harta fiind comuna în care locuiește el. Tânărul spune că nu se oprește aici, următoarea hartă a jocului fiind legată de Motru și Târgu Jiul.

”Am început în urmă cu 4 luni. Acest proiect constă într-un joc cu mașini, fiind Android. Jocul are la bază harta comunei mele, Mătăsari. Puteți face misiuni, să luați mașini, curse. De asemenea, jocul este multiplayer. Cu timpul o să fac mai multe update-uri, fiind vorba despre mai multe hărți. Vreau să fac și pentru Târgu Jiu, Turceni, Motru și alte orașe. Lucrez 16 ore pe zi”, ne-a spus Robert.

Tânărul spune că cel mai mult este susținut de familie: ”Cel mai mult mă susține familia, dar și câțiva prieteni. Lucrez singur. Jocul implică și anumite costuri, însă mai mici, fiind vorba despre publicitate”, a mai spus acesta.

Robert își dorește ca jocul să fie gata la finalul lunii octombrie, iar gorjenii și nu numai îl vor putea descărca de pe Google Play.
Sursa aici

Lasă un răspuns