Ionuț Silviu Stan, fostul primar de Albeni, primește o nouă amânare în dosarul de trafic de influență

0
115
Ionuț Stan
Primarul Comunei Albeni, Ionuț Stan

Pronunțarea în dosarul de trafic de influență al fostului primar de Albeni, Ionuț Silviu Stan, a fost din nou amânată de Tribunalul Gorj. Stan va trebui să aștepte până pe 12 iulie pentru a afla sentința, conform deciziei instanței de fond. Până acum, acest caz a cunoscut trei amânări ale pronunțării și o repunere pe rol, fiind prelungit luni de zile fără un verdict final.

Pe parcursul procesului, au fost audiați martori și s-au făcut eforturi de întârziere a soluționării dosarului, încercându-se amânarea acestuia până după alegerile locale. Soția lui Stan a candidat în alegerile locale, însă a pierdut în fața viceprimarului cu atribuții de primar, care a preluat atribuțiile acestuia. Țârcomnicu, care a câștigat alegerile, a fost apreciat pentru eforturile sale în obținerea documentației necesare pentru terenurile din Câmpu Mare, o problemă neglijată de administrațiile anterioare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.