Accident feroviar la pasajul 9 Mai din Tg-Jiu: o persoană decedată

0
2125

Update: Victima este un bărbat în vârstă de 25 de ani. Din păcate, echipajele medicale nu ai mai putut face nimic pentru a-l salva, leziunile suferite fiind foarte grave.

ISU Gorj gestionează în prezent o situație de urgență generată de un grav accident feroviar la pasajul din zona 9 Mai, în apropiere de Târgu Jiu. Un tren de persoane a lovit mortal o persoană.

Conform apelului de urgență inițiat de conductorul trenului, incidentul s-a produs în timp ce trenul se deplasa spre Târgu Jiu. În urma accidentului, echipaje de descarcerare și echipe medicale din cadrul ISU Gorj și SAJ Gorj au fost mobilizate rapid la fața locului.

Din primele informații, victima nu prezintă semne vitale. Echipele de intervenție continuă să acționeze pentru gestionarea situației și asigurarea zonei. Autoritățile investighează circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.