Gimnasta olimpică Steliana Nistor s-a căsătorit în Tg-Jiu. Poze la Poarta Sărutului

0
238

Gimnasta olimpică Steliana Nistor s-a căsătorit cu partenerul ei de viață Constantin Popescu, originar din Tg-Jiu. Ziua evenimentului și orașul nu au fost alese întâmplător ci de ziua soțului pe 25 noiembrie, și în orașul lui natal al soțului ei. După ceremonie cei doi îndrăgostiți s-au pozat la Poarta Sărutului și la Masa Tăcerii.

Iubitor de artă, colecționar dar și dealer de artă, Constantin Popescu, a ținut neaparat ca ei să își unească destinele în orașul lui Brâncuși.

Frumoasa gimnastă, Steliana Nistor, a fost cerută în căsătorie pe data de 15 septembrie, chiar de ziua ei de naștere, în orașul iubirii Veneția, de către omul de afaceri din domeniul artei, acesta din urmă fiind stabilit de mai bine de 10 ani în Austria. Constantin Popescu a studiat istoria artei la Universitatea București.

”Povestea noastră a început în urmă cu ceva timp, pot spune cu încredere ca întâmplarea de pe social media își are rostul ei, suntem destinați unul celuilalt. Iubitul meu se afla în concediu în România, venind să-și viziteze familia și urmând să se întoarcă în Austria. Amândoi doream să ne cunoaștem, iar el fiind un gentleman a venit special la Sibiu. Din momentul întâlnirii pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Ne-am gândit sa facem cununia civilă chiar de ziua de naștere a iubitului meu”, declara Steliana Nistor presei.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.