Situația traficului rutier la nivel național

0
38

La data de29 Noiembrie 2023, nu se înregistrează închideri de drumuri naționale sau autostrăzi din cauza condițiilor meteo. În general, carosabilul este parțial umed, iar în zonele montane ale unor județe precum Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Maramureș, Suceava și Vâlcea se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare slabă, cu zăpadă frământată în anumite zone.

Ceața afectează vizibilitatea în trafic în zonele montane ale județelor Dâmbovița și Sălaj. Pe arterele principale, cum ar fi autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ajusteze viteza la condițiile de drum și să se informeze despre condițiile meteorologice înainte de călătorie. De asemenea, se recomandă echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă în zonele afectate de zăpadă sau polei.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.