Furturile pe ordinea de zi a polițiștilor gorjeni

0
20

Polițiștii din Gorj au avut de furcă cu mai mulți hoți pe care i-au reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Este vorba de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă dar și de doi minori din comuna Negomir.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 33 ani din com. Roșia de Amaradia a furat autoturismul unui bărbat de 23 ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla la o nuntă, în incinta unui restaurant din Târgu Cărbuneşti. Proprietarul ar fi lăsat autoturismul în parcare, cu cheile în contact și s-ar fi deplasat până în interiorul restaurantului. În acest timp vecinul său i-ar fi luat sustras autoturismul, pe motiv că acesta nu a vrut să îl conducă şi pe el acasă. Urmează ca cel în cauză să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

Alt furt, alte rețineri

Poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au reţinut un tânăr de 17 ani din comuna Negomir, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt.
Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că acesta, împreună cu un alt tânăr, de 11 ani, ar fi pătruns într-un autoturism, neasigurat, parcat pe strada Muncii, din localitate, pentru a sustrage bunuri, însă a fost surprins de proprietarul mașinii. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză a mai săvârşit patru fapte de furt calificat, din autoturisme, de pe raza oraşului Rovinari.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns