ACCIDENTELE RUTIERE DIN NOU ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILOR

0
23

Apelurile la 112 au curs și zilele trecute. Mai multe accidente au fost sesizate de către participanții la trafic din zona Iezureni pe DE 79, din Telești pe DN 67 și din Rovinari, cartier Vîrţ pe DN 66.

Neacordarea de prioritate este este motivul unui accident din Cartierul Iezureni din Tg-Jiu, soldat cu nu mai puțin de trei victime de 18, 21 și 51 ani care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr, de 29 ani, din Târgu Jiu, cartier Iezureni, în timp ce conducea o autoutilitară, la ieșirea cu spatele, din curtea unui imobil, în DE 79, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un bărbat, de 69 de ani, din comuna Crasna, care se deplasa regulamentar, din direcția Bumbești Jiu către Târgu Jiu. În urma impactului, trei persoane, de 18, 21 și 51 de ani, pasagere în autoturism au suferit leziuni și au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Alte accident, alte victime

Un alt accident a fost fost sesizat la 112 de un participant la trafic, pe DN 67 Telești, unde a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă. Polițiști din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea o motocicletă, pe DN 67 Telești, din direcția Târgu Jiu către Motru, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 41 de ani, din Târgu Jiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului motociclistul a suferit leziuni și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Și poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au avut de lucru. Aceștia au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, din comuna Turcineşti, despre faptul că, pe DN 66 Rovinari, cartier Vîrţ, a avut loc un accident rutier cu victime.

La faţa locului s-au deplasat polițiști, care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat că un bărbat, de 33 de ani, din comuna Orodel, judeţul Dolj, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe DN 66 Vîrţ, din direcţia Rovinari către Târgu Jiu, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, care se deplasa regulamentar, din sens opus. În urma evenimentului rutier, atât șoferul, cât și pasagerul din atutoturismul care circula regulamentar, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ dar s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns