Cântărețul Gică Giurcă este conectat la aparate. Iubita lui încă speră la o minune

0
708
Gică Giurcă

Cântărețul Gică Giurcă a încercat să-și pună capăt zilelor în timp ce era cu iubita într-o convorbire video. Cântărețul era despărțit de concubina cu care are două fete, pe care le iubea enorm. Certurile pe care le-ar fi avut cu fosta concubină și pierderea mamei sale l-au răpus și, astfel, a decurs la gestul necugetat. Actuala lui iubită povestește, în exclusivitate pentru Star Popular, ceea ce s-a întâmplat.

Ajuns la 42 ani, viața cântărețul Gică Giurcă, din Iezureni – Gorj, a fost presărată cu multe probleme care i-au măcinat sufletul și, astfel, a intrat în depresie. Avea două fete pe care le iubea ca pe ochii din cap, însă, despărțirea de fosta concubină și neînțelegerile i-au agravat starea psihică. De mai bine de un an își găsise liniștea în brațele actualei sale iubite, cu care a și vorbit într-un apel video în timp ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Interpretul a postat și un mesaj pe contul lui de Facebook, în care își cerea scuze.

După gestul său, cumnatul și sora lui au încercat să-l salveze și a fost resuscitat două ore. Acum se află la terapie intensivă, iar iubita lui speră să se întâmple o minune astfel încât să-și revină.

”Sunt aici de când s-a întâmplat, la ATI, sunt lângă el, nu este bine deloc, nimeni nu-i dă nicio șansă. Nu vrem să-l deconectăm până nu vedem, poate, o minune. Sunt aici, nu ne-am mișcat de lângă ușă de când s-a întâmplat, am dormit aici. Cu mine era pe live când a făcut ce a făcut. Cu mine se mutase și locuia în ultimul timp. Nu mai am putere la ceea ce am văzut, singura putere e să-l văd viu! 

Dacă se întâmplă ceva cu el, voi fi marcată pe viață. Au scris niște articole… în primul rând, nu a fost găsit de vecini. Când eram cu el pe cameră, a sunat-o pe sora lui și pe toată lumea să-și ceară iertare. Sora și cumnatul lui l-au găsit, era pe un islaz, nu în grădină, cumnatul lui i-a desfăcut funia de gât” a transmis, pentru Star Popular, iubita bărbatului.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.