Continua proiectul educațional Balul Toamnei

0
77

Acest proiect vine să continue proiectul educațional Balul Toamnei, ediția II, organizată la nivel județean din anul școlar precedent 2017-2018, unde elevii claselor primare au obținut rezultate deosebite, fiind îndrumați de către doamnele învățătoare, profesoare pentru învățământul primar. Proiectul urmărește evidenţierea specificului cultural-artistic, tradițional românesc al toamnei prin transpunerea percepţiilor senzoriale proprii în creaţii concrete, realizate din materiale reciclabile.

Impactul edițiilor anterioare ale proiectului educațional Balul Toamnei a demonstrat ca se pot obține rezultate deosebite cu elevi implicați: apropierea lor de cultura românească „Spunem: Nu, Haloween! Da, toamnei românești!„ și dorința de a proteja natura prin realizarea costumelor cu specific autumnal din materiale reciclabile, ca răspunsuri la nevoile comunității școlare și a țintelor stabilite, pentru o educație de calitate.

De asemenea,activitatea de azi este înscrisă în calendarul proiectului Erasmus+ ABC2D, proiect obținut de școala Gimnazială Sfântul Nicolae anul acesta cu parteneri din Grecia, Italia și Franța.

Profesor Liliana Calugaru

Profesor Inv. Preșcolar Popescu Ramona
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns