Continua proiectul educațional Balul Toamnei

0
250

Acest proiect vine să continue proiectul educațional Balul Toamnei, ediția II, organizată la nivel județean din anul școlar precedent 2017-2018, unde elevii claselor primare au obținut rezultate deosebite, fiind îndrumați de către doamnele învățătoare, profesoare pentru învățământul primar. Proiectul urmărește evidenţierea specificului cultural-artistic, tradițional românesc al toamnei prin transpunerea percepţiilor senzoriale proprii în creaţii concrete, realizate din materiale reciclabile.

Impactul edițiilor anterioare ale proiectului educațional Balul Toamnei a demonstrat ca se pot obține rezultate deosebite cu elevi implicați: apropierea lor de cultura românească „Spunem: Nu, Haloween! Da, toamnei românești!„ și dorința de a proteja natura prin realizarea costumelor cu specific autumnal din materiale reciclabile, ca răspunsuri la nevoile comunității școlare și a țintelor stabilite, pentru o educație de calitate.

De asemenea,activitatea de azi este înscrisă în calendarul proiectului Erasmus+ ABC2D, proiect obținut de școala Gimnazială Sfântul Nicolae anul acesta cu parteneri din Grecia, Italia și Franța.

Profesor Liliana Calugaru

Profesor Inv. Preșcolar Popescu Ramona
Sursa aici

Lasă un răspuns