Cine este contracandidatul lui Marcel Romanescu, la Primăria Tg-Jiu

0
72

PNL Gorj și-a lansat candidații. La Primăria Tg-Jiu, prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, este candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului. Candidatura acestuia dar a și restului de primari din Gorj, a fost lansată vineri seara, la Sala Sporturilor din oraș, transmite Agerpres.

Iulian Popescu a afirmat că municipiul Târgu Jiu trebuie să se dezvolte în jurul Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”, punctând că operele lui Brâncuși sunt „pașaportul nostru în lume”.

„Astăzi, ne-am adunat aici să vorbim despre bine şi eu, Iulian Popescu, am marea onoare de a conduce lupta pentru Primăria Târgu Jiu. Am copilărit, la propriu, la umbra Coloanei fără Sfârşit, am purtat-o în suflet oriunde paşii m-au dus în această viaţă, pentru că în acest oraş m-am născut, aici îmi sunt oamenii dragi, pentru că iubesc Târgu Jiul. Târgu Jiul m-a format ca om, pentru Târgu Jiu vreau să lupt şi aici trebuie să facem treabă. (…) În primul rând trebuie să reparăm ce s-a stricat în ultimii ani şi s-au stricat multe. (…) În al doilea rând, trebuie să luăm măsuri punctuale, bine gândite şi eficiente pentru a uşura traficul rutier în municipiul nostru. În al treilea rând, trebuie să eliminăm cu acţiuni curajoase toţi factorii poluanţi, oraşul Târgu Jiu trebuie să fie un oraş sănătos. Şi nu în ultimul rând, trebuie să deschidem administraţia către cetăţeni”, a afirmat Iulian Popescu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.