Tânără din Gorj descoperită fără suflare într-un apartament din Timișoara. Autorul crimei a fost prins

0
2343

Andreea Morega, o tânără în vârstă de 21 de ani din Padeș, studentă la medicină și singură la părinți, a fost ucisă de iubitul ei într-un apartament din Timișoara. Cei doi, care erau împreună de anul trecut și trăiau o poveste de dragoste frumoasă, s-au certat violent, iar gelozia pare să fi declanșat un acces de furie în băiat, ducând la tragedie. Atacatorul, care este și el student la medicină în anul trei, studia simultan și teologia.

Autorul oribilei crime este Mirel Dragomir, un tânăr din Caras-Severin, pe care polițiștii l-au si reținut, iar ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminale îl audiază. Este vorba despre fiul proprietarei apartamentului, care era și iubitul fetei. În fața anchetatorilor, tânărul și-a recunosc fapta. El a povestit oamenilor legii faptul că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

Tânăra din Gorj a fost găsită fără viață în apartamentul pe care îl împărțea cu alte două colege în zona Gării de Nord, de pe bulevardul Dragalina din Timișoara. Vineri, când celelalte două fete s-au întors acasă, au găsit ușa încuiată. După ce au reușit să intre în locuință, au descoperit-o pe studenta din Gorj întinsă pe un pat, fără suflare, cu pete de sânge pe bluza sa. Au sunat imediat la alarmă, iar la fața locului au sosit polițiștii.

Andreea Morega este nepoata fostului judecător Romulus Morega. Primarul din Padeș, Gabriel Troacă, afirmă că întreaga comunitate este șocată de tragicul eveniment și are doar cuvinte de laudă pentru studentă.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.