Ce spune Căldărușe despre sindicaliștii-politicieni din CE Oltenia

0
21

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, recunoaște că mai mulți lideri din sindicat sunt implicați politic. Nu vede însă o problemă în asta, câtă vreme nu sunt toți la același partid politic, ci în formațiuni diferite. “Chiar m-aș bucura ca din postura de consilieri locali să poată ajuta salariații noștri”, a spus Căldărușe la Radio Impact.

Liderul de sindicat nu a vrut să comenteze afirmațiile lansate în spațiul public, cum că respectivii sindicaliști-politicieni au promis avansări sau alte facilități salariaților, în schimbul susținerii politice. De altfel, nici nu ar fi un obicei nou în cadrul Complexului Energetic Oltenia, așa s-a făcut dintotdeauna, indiferent ce partid a fost la butoane. “Sunt lucruri ieftine, care nu fac cinste unui președinte de federație”, a spus Căldărușe, făcând referire la președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, care a lansat acuzațiile în spațiul public.

Cei de la SMEO sunt acuzați că, deși au fost înființați cu sprijinul fostului director Ciurel și al PSD, acum s-au dat cu liberalii. Ciurel s-a implicat la acea vreme în crearea unui nou sindicat, din dorința de a distruge federația condusă la acea vreme de Marin Condescu. (A.A.)
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.