Ei sunt magistrații care vor conduce Tribunalul Gorj și Judecătoria Tg-Jiu, în următorii trei ani!

0
338

Laura Mihaela Sarcină este noul președinte al Tribunalului Gorj, în urma rezultatelor obținute la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și va conduce instanța în următorii trei ani.

Vicepreședinte în exercițiu al instanței, Laura Sarcină a obținut media finală de 9,110, după ce a fost notată cu 8,40 la testarea scrisă privind managementul comunicare și resursele umane și 9,82 în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de președinte al Tribunalului Gorj.

Laura Mihaela Sarcină a intrat în magistratură, ca procuror, în 1995, iar în perioada 2006-2010 a deținut funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, ca mai apoi să activeze ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar ulterior a devenit judecător la Tribunalul Gorj.

Judecătoarea Sarcină îl va înlocui în funcție pe magistratul Radu Gheorghe, cel care a condus Tribunalul Gorj din 2014, timp de două mandate, ultimul expirându-i în urmă cu o lună.

La concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Tribunalului Gorj au participat și magistrații Gheorghe Constantinescu, președintele secției penale, Remus Ionescu, judecător în cadrul aceleiași secții și Cristina Celea, judecător în cadrul secției Contencios Administrativ și Fiscal.

Judecătorul Bejat, noul președinte al Judecătoriei Târgu-Jiu

Judecătorul Lucian Popescu – Bejat a fost singurul aspirant la funcția de președinte al Judecătoriei Târgu-Jiu și o va înlocui la șefia instanței pe Elena Popescu, aflată la conducerea instituției din 2014.

Lucian Popescu-Bejat deține, în prezent, funcția de președinte al Secției Penale a Judecătoriei Târgu-Jiu și avea mandat până în decembrie 2022.

Claudiu Matei

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.