Ce POLITICIAN din Târgu Jiu PROPUNE ca premierul DĂNCILĂ să fie declarat PERSONA NON GRATA

0
141

Consilierul municipal PNL Mihai Paraschiv anunţă că va iniţia un proiect de hotărâre prin care Viorica Dăncilă să fie declarată indezirabilă pe perioada mandatului la Târgu-Jiu

Alesul liberal e nemulţumit că, în momentul în care și-a făcut public raportul de activitate pe primele 6 luni ca premier, Viorica Dăncilă a prezentat drept investiție finalizată și stadionul de la Târgu-Jiu, deși arena nu este gata. Mihai Paraschiv e atât de revoltat încât are de gând să facă demersurile necesare în Consiliul Local pentru a o declara pe Viorica Dăncilă persona non-grata.“Vreau să iniţiez un proiect de hotărâre prin care doamna prim-ministru Dăncilă, în timpul mandatului, să fie declarată persona non-grata la Târgu-Jiu, pentru că şi-a bătut prea mult joc de acest municipiu. Este incompetentă. La început a fost hazlie, acum e penibilă. Toată Europa râde de noi, ne face de râs. La bilanţul făcut după 6 luni de mandat a anunţat că s-au finalizat lucrările la stadionul municipal. Invesiţia nu este finalizată, nu putem folosi parcarea subterană de sub arenă. Ori are consilieri foarte slabi, ori incapabili”, a precizat Paraschiv.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.