Animale abandonate în Târgu Jiu. Făptaș prins în fapt!

0
182

Un bărbat din Crasna prins de oamenii legii în timp ce-și abandona animalele în municipiul Târgu Jiu. Acesta a fost surprins de un cetățean care a alertat polițiștii locali. Cetățeanul fără suflet a scăpat basma curată după ce un localnic a adoptat animăluțele.

„Polițiștii din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au identificat o persoană care a abandonat trei căței în zona Pieței Centrale. Marți, 23 aprilie, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Crasna a abandonat animalele pe digul Jiului, fiind observat de un cetățean care a anunțat polițiștii. Aceștia au întocmit o adresă care a fost înaintată către Direcția Sanitar Veterinară, instituție abilitată să ia măsuri în astfel de situații. Cel care a adus cățeii în oraș și-a motivat gestul prin faptul că avea prea mulți și nu îi putea păstra în gospodărie. Cei trei pui au fost preluați de o persoană care și-a manifestat dorința de a-i îngriji și a le găsi un nou stăpân. Majoritatea animalelor fără stăpân din municipiul Târgu Jiu provin din localitățile rurale apropiate și sunt abandonate de către cei care refuză sterilizarea câinilor și pisicilor din gospodării, cu toate că acest lucru se face gratuit în mai multe unități veterinare”, se arată într-un comunicat emis de primăria municipiului Târgu Jiu.

În perioada următoare, Primăria Municipiului Târgu Jiu va demara o serie de acțiuni menite să reducă numărul animalelor fără stăpân din oraș.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns