1.300 de absolvenți s-au înscris la Bac-ul de toamnă

0
55

Aproximativ 1.300 de candidați s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, care va începe luni, 20 august. Mai mult de jumătate dintre candidați vor susține doar una dintre probele de la Bacalaureat. „Majoritatea vor susține una sau două probe. Sunt în jur de 580 de candidați care vor susține toate cele trei probele. Luni este examenul la Limba și literatura română, miercuri proba obligatorie a profilului, iar joi proba la alegere. “, a precizat Ion Ișfan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Două centre de examinare

La nivelul județului Gorj s-au constituit două centre de examinare. „Este un centru la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ și un alt centru la Colegiul Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu. Avem și un centru de evaluare al lucrărilor la Școala gimnazială „Constantin Săvoiu“ din Târgu Jiu“, a mai menționat Ion Ișfan. Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului vor fi afișate pe data de 1 septembrie. În aceeași zi, candidații nemulțumiți vor putea să depună contestații , iar pe data de 6 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns