Verdict pentru bărbatul care a denunțat un polițist din Urdari

0
219

Denunțătorul fostului șef al Postului de Politie Urdari, Tauru Bebe Rică, a cerut, miercuri, la Curtea de Apel Craiova, o măsură mai blândă în timpul procesului de la Tribunalul Gorj. Instanța din Bănie i-a respins contestația formulată împtriva arestării preventive. „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Tauru Bebe Rică. Obligă inculpatul la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au decis judecătorii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj l-au trimis recent în judecată, pentru două infracțiuni, în urma unui scandal care a avut loc în vară. Acesta este acuzat de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”S-a reţinut că inculpatul Tauru Bebe Rică la data de 06.08.2018, în timp ce se afla în terasa magazinului SC M SRL din comuna Urdari, judeţul Gorj, a luat două sticle în mână, le-a spart şi având partea superioară a sticlelor în mână, cu intenţia de a ucide a lovit persoana vătămată C.C.C. cu acestea în zona gâtului, provocându-i acestuia leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Totodată, prin violenţele comise în public împotriva persoanei vătămate C.C.C. şi a altei persoane I.V. şi prin ameninţări, inculpatul Tauru Bebe Rică a tulburat ordinea şi liniştea publică. Inculpatul Tauru Bebe Rică a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, prin ordonanţa procurorului din data de 05.11.2018, iar prin rechizitoriul înaintat Tribunalului Gorj la data de 6.11.2018 s-a solicitat luarea măsurii arestării preventive cu privire la acesta”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
În 2015, bărbatul a acuzat un polițist din Urdari că i-ar fi cerut favoruri sexuale soției sale, cercetată la acea vreme într-un dosar penal.
Sursa aici

Lasă un răspuns