Val de contestații electorale în Gorj: 12 cereri depuse la Biroul Electoral Județean

0
71
Foto: Profimedia Images

Astăzi, Biroul Electoral Județean Gorj a primit nu mai puțin de 12 contestații referitoare la rezultatele votului în diverse localități din județ. Multe dintre acestea solicită renumărarea voturilor pentru alegerile recente.

Printre aceste contestații, reprezentanții PNL au depus una referitoare la modul de atribuire a mandatelor la Consiliul Local Rovinari. De asemenea, PSD a ridicat o contestație la Stejari, semnalând că sacii cu voturi au fost transportați fără sigilii de la secțiile de votare la circumscripția Stejari. USR a adus în atenție suspiciuni și a cerut renumărarea voturilor la Mătăsari.

AUR a depus o contestație la Văgiuleşti și o întâmpinare la secția de votare 261 Padeş, semnalând nereguli în procesul de votare. Candidatul independent Florin Papuc a solicitat renumărarea voturilor la Băleşti.

Alte cereri au fost depuse de PSD pentru renumărarea voturilor la Căpreni, de USR pentru renumărarea voturilor la Novaci, de PNL privind presupusa fraudare a alegerilor în Motru, de un candidat PUSL, de reprezentanții REPER și o sesizare privind neregulile în procesul de votare din mai multe localități.

Astfel, în total, sunt 12 contestații care vor fi analizate astăzi de către Biroul Electoral Județean Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.