Văduva unui miner, mamă a trei copii, se alătură protestatarilor de la CEO rămași fără locuri de muncă

0
183

În mijlocul protestelor angajaților Complexului Energetic Oltenia (CEO), care au rămas fără locuri de muncă, văduva unui miner care și-a crescut singură cei trei copii și-a făcut auzită vocea. Elena Dumitrescu, în vârstă de 45 de ani, a venit în fața sediului companiei pentru a-și exprima nemulțumirea față de concedierile masive și situația dificilă a foștilor angajați.

Elena a povestit cu emoție despre provocările întâmpinate în creșterea copiilor de una singură, după ce soțul ei a murit într-un accident de muncă în urmă cu cinci ani. „Ne-au lăsat fără nicio speranță, fără un loc de muncă și fără posibilitatea de a ne întreține familiile”, a spus ea, alăturându-se mulțimii de protestatari nemulțumiți.

Protestele au început în urma anunțului că CEO va reduce forța de muncă, afectând mii de angajați și provocând îngrijorări serioase cu privire la viitorul acestora.

Elena speră că mărturia ei va atrage atenția autorităților și va conduce la soluții reale pentru toți cei afectați. „Nu cerem milă, cerem doar dreptul nostru la o viață decentă”, a declarat ea în fața protestatarilor și jurnaliștilor prezenți.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.