USR-iștii, acuzați că aduc oameni la partid contra-cost

0
14

Acuzații grave la adresa unor membri ai Uniunii Salvați România, filiala Gorj. Social democratul Gabirel Giorgi susține că are informații din județ, conform cărora, mai mulți reprezentanți ai partidului condus de Radu Miruță, ar da câte 150 de lei celor care vor să participe la intrunirile de partid. Seria atacurilor continuă cu acuzații și mai grave. Girogi a mai declarat că mai mulți membrii ai formațiunii politice sabotează comunități întregi pentru a descalifica primarii în fața cetățenilor.

Schimb de replici extrem de acid între Radu Miruță, președintele USR Gorj, și Gabriel Girgi, membru BPJ al PSD Gorj. În cadrul emisiunii ”Gorjul la raport”, social democratul a declarat că, în anumite localități din județ, membrii USR plătesc oamenii să participe la întruniri de partid, pentru că altfel nu vor să vină, dar și faptul că reprezentanții partidului sabotează comunități în perioada de secetă.

”Eu le-ași recomanda colegilor de partid ai domnului Miruță să nu mai dea bani oamenilor ca să-i aducă la intruniri. O spun public: dumnealor nu pot să atragă membri de pratid sau oameni la întruniri decât dacă le promit 150 de lei. Nu vă mai trimiteți membrii de partid să închidă vane și să le deschidă și să golească rezervoarele de apă. Asta fac oamenii din USR”, a declarat social democratul Gabriel Girgi la Radio Impact.

Amenință cu instanța

Vizibil deranjat de acuzațiile aduse, Radu Miruță susține că va face acțiune în instanță împotriva lui Gabriel Girgi.

”Nu aveti propiretatea cuvintelor. Nu există așa ceva. Domnule Giorgi, dumneavoastră trăiți pe o altă lume și vă spun public că împotriva dumeavoastră va demara o chestiune juridică. Nu există persoane care au primit bani să participe undeva la USR. Este o chestiune comunistă de care dumneavoastră nu vă puteți decupla. Spuneți cu subiect și predicat cine a dat bani, cui a dat bani și adresați-vă cui trebuie împotriva acestui lucru”, a declarat Radu Miruță.

Articolul USR-iștii, acuzați că aduc oameni la partid contra-cost apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.