Tudor: „Există o frăție a banilor în Târgu Jiu”

0
10

Plecat recent din PSD, Adrian Tudor aduce critici dure foștilor colegi. Liderul Partidului Verde de la Gorj susține că tabăra social democrată din județ este o ambarcațiune care ia apă. Tudor este convins că Ciprian Florescu va fi înlocuit cu Cristinel Rujan pentru o candidatură la Primăria Târgu Jiu.

Zvonurile lansate în spațiul public cum că Ciprian Florescu va fi înlocuit din poziția de candidat sunt alimentate de fostul președinte executiv al PSD Târgu Jiu. Adrian Tudor susține că fostul prefect va fi înlocuit cu actualul fost prefect.“La Târgu Jiu PSD nu mai este PSD. Să vii cu un candidat, Cristinel Rujan, care nici măcar nu are adeziune, arată că de fapt sunt interese doar de grup. Cred că la Gorj PSD-ul este o ambarcațiune care ia apă și se înceracă menținerea ei pe linia de plutire și aruncă în apă balastul. Au aruncat litera “S” care însemna “speranță”, “seriozitate”, “solidaritate”, și au reușit să lase din PSD doar PD, un partid care a fost dezastru pentru România. Despre Ciprian Florescu, îmi pare rău, i-am spus că îmi lasă impresia că este naiv când crede că l-au băgat în luptă pentru a câștiga. Eu cred că l-au sacrificat, cineva trebuie să scape de el. Pe mine m-a mirat declarația lui cum că nu și-a părăsit partidul în care și-a construit cariera, mi-a lăsat impresia că s-a împăcat cu ideea că destinul său stă în mâna asociațiilor din PSD Gorj”, a declarat Adrian Tudor.

Exclusă înlocuirea

Liderul PSD Gorj îl contrazice. Mihai Weber susține că astfel de discuții nu au avut loc în organizația pe care o conduce. “Nu se pune problema de așa ceva. Sunt pure speculații care au apărut. Vreau să spun că Ciprian Florescu rămâne candidatul pentru Primăria Târgu Jiu și vreau să închei acest subiect. Cristinel Rujan va fi alături de echipa județeană”.

Banii învârt lumea

Pe de altă parte Adrian Tudor susține că în județ există, în spatele scenei politice, oameni cu bani care fac jocuri, candidații fiind deciși din umbră. “Există o frăția a banilor în Târgu Jiu, oameni care decid cine să fie candidați și pe ce liste. Noi, partidul Verde, luptăm pentru o democrație economică. Nu doar cei cu bani mulți au dreptul să-și concesioneze terenuri, să obțină autorizații de construcție. Și un om care are o tarabă în Târgu Jiu trebuie să aibă acces la astfel de lucruri. Oamenii simpli din Târgu Jiu suferă și se confruntă zi de zi cu lipsa de implicare a clasei politice”.

Articolul Tudor: „Există o frăție a banilor în Târgu Jiu” apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.