Unde va fi înmormântat Sorinel Boza

0
466

Sorinel Boza fostul manager al Complexului Energetic Oltenia a decedat! Vestea a zguduit întregul colectiv al companiei. Boza suferea de o boală gravă, însă fusese supus unei intervenții chirurgicale, iar cunoscuții sperau că depășise cu bine această cumpănă. Din păcate, noaptea trecută, fostul manager al CEO a pierdut lupta cu viața! Acesta va fi înmormântat în Medgidia, locul natal, anunță familia.

”Cu sufletele împovărate de durere, noi, familia, anunțăm trecerea în neființă a dragului nostru, soț, tată, frate și prieten, Sorin Boza. A fost un reper de iubire, forță și înțelepciune în viața noastră, lăsându-ne acum cu un gol imens și cu amintiri neprețuite.

Cei care doresc să își ia un ultim rămas bun, o pot face la Casa Șerb, strada Panseluțelor, nr. 87, Medgidia. Înmormântarea va avea loc joi, 04.03.2024, începând cu ora 12:00.

Vă mulțumim tuturor pentru compasiunea și sprijinul dumneavoastră în aceste momente de profundă tristețe”, transmite soția, Livia Boza.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.