Bărbat găsit mort pe carosabil. A fost legat de autoturismul său cu o chingă improvizată

0
2328

Un tragic incident a avut loc luni noaptea în apropierea localității Strehaia din județul Mehedinți, soldat cu pierderea vieții unui bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Bolboși. Conform martorilor unora dintre locuitorii din zonă, Marian Olaru a fost descoperit decedat pe carosabil, fiind legat de propriul său autoturism cu o chingă improvizată. Se pare că victima ar fi fost legată de gât și trasă pe asfalt de către vehiculul său, iar speculațiile indică că autorii acestui act ar fi membri ai comunității de etnie romă din această zonă, scrie gorjonline.

Detaliile despre circumstanțele tragice în care a survenit decesul bărbatului din Bolboși rămân încă neclare. Atât poliția din Mehedinți, cât și procurorii, nu au furnizat informații până în prezent referitoare la această moarte misterioasă. Cu toate acestea, este evident că a fost inițiată o anchetă pentru a elucida cu precizie evenimentele care au dus la tragedie și pentru a identifica vinovații.

Marian Olaru a fost descoperit întins pe carosabil, legat de gât cu o chingă lungă de câțiva metri, care era fixată de autoturismul său. Comunitatea locală este profund șocată de această întâmplare și încă încearcă să înțeleagă ceea ce s-a petrecut. Multe persoane din această comunitate susțin că acest incident ar putea fi rezultatul unei forme de tortură de tip mafiot, care a condus la decesul concetățeanului lor.

Marian Olaru, divorțat și tată a doi copii, era descris de vecini ca fiind o persoană retrasă, care nu avea relații strânse și nu se cunoștea să fi avut conflicte cu alte persoane.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.