Un polițist din Gorj, cu familia la emisiunea „Ce spun românii”: Cabral: „Îi place să cânte în baie și consideră că are voce”

0
61

Un polițist din cadrul IPJ Gorj, Elvis Găvănescu, a participat, joi, cu familia, la emisiunea lui Cabral, „Ce spun românii”, de pe Pro TV. Omul legii nu a câștigat jocul, obținând doar un premiu de consolare.

„Elvis a mai fost la noi în mai 2017 pentru două episoade. Elvis este căpitanul, după cum ați observat. Elvis este polițist. Spune ca este romantic, visător și mereu cu zâmbetul pe buze. Îi place să cânte în baie și consideră că are voce. Faptul că vecinii bat în țeavă, nu înseamnă decât pizmă și invidie. (…) Câștigă runda și câștigă jocul familia Buzatu. Ne luăm 《la revedere》de la familia Găvănescu. Vă mulțumesc că ați venit! Sper că v-ați și distrat. Din partea noastră primiți un premiu de consolare, un coș mare și frumos, plin cu fel și fel de chestii”, a spus Cabral. Premiul ediției a constat în suma de 2500 de lei.

Elvis Găvănescu a participat la emisiune cu soția sa, cu nașa celor doi, alături de soacra sa, despre care a spus că este cea mai minunată femeie „după mama” și unchiul său. Tânărul s-a angajat în Poliție, în 2016, în urma concursului organizat pentru încadrarea directă, din sursă externă. Acesta lucrează la Postul de Poliție Bolboși, după ce a obținut nota 9.32.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns