Un nou scandal la Motru! Insectele sunt motiv de râcă acum între primar și viceprimar!

0
40

PNL Gorj, comunicat de presă pe tema… ploșnițelor de la Motru.

Liberalii acuză majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local că pune în pericol sănătatea motrenilor pentru că, în ultimele două ședințe, a respins proiectul de hotărâre al primarului Gigel Jianu care dorește evacuarea a două blocuri, C7 și C3, pentru a se putea face dezinsecție.

Conform purtătorului de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Șuță, problema este gravă, locatarii fiind pur și simplu terorizați de ploșnițe.

În replică, viceprimarul PSD Cosmin Morega spune că primarul nu avea nevoie de nicio hotărâre de consiliu local pentru a interveni împotriva ploșnițelor, pentru că n-a stabilit nicio instituție a statului că în cele două blocuri ar fi vreun focar de infecție și ar fi necesară o dezinsecție urgentă.

Morega susține că scandalul cu ploșnițele are un substrat. Primarul Jianu ar vrea să mute familiile din cele două imobile în centrul social construit pe bani europeni, pentru a nu fi obligat să returneze anumite sume Uniunii Europene.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns