Minifotbal: Începe sezonul 2018-2019 în Complexul Dolce Vita. O competiție dedicată amatorilor este prima la start

0
68

Se pregătește un nou sezon de minifotbal-spectacol în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj organizează, începând cu data de 1 septembrie, prima competiție din noul sezon, Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediția a II-a.

Competiția se adresează jucătorilor amatori de minifotbal, cu vârsta de minimum 14 ani, fără limită maximă de vârstă.

Jucătorii înscriși pe tabelul nominal de participare trebuie să fie: nelegitimați, fie în sezonul 2017-2018 sau în cel actual, 2018-2019, la vreo echipă de:

– Fotbal pe teren mare: Liga IV, Liga III, Liga II sau Liga I (cei proveniți de la nivelul Ligii a V-a sunt admiși);

– Minifotbal: Liga 1 – Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu sau orice alt campionat de Liga 1 minifotbal din țară, organizat sub egida Federației de Minifotbal din România;

– Fotbal, juniori republicani: orice club cu grupe de juniori republicani sub 17 ani sau sub 19 ani. De asemenea aici sunt incluse și grupele de juniori ale cluburilor de Liga IV care își desfășoară activitatea sub egida AJF Gorj sau a oricărei alte asociații județene de fotbal din țară;

– Futsal: Liga 1 sau Liga 2;

– Dacă este vorba de un fost jucător de Liga III sau de un eșalon superior la fotbalul pe teren mare, retras din activitate, el trebuie să aibă vârsta minimă împlinită de 38 de ani ca să poată evolua (fără să fie considerat „stranier”).

Practic, această competiție se adresează exclusiv jucătorilor amatori de minifotbal care doresc să-și strângă prietenii, colegii de serviciu sau de facultate/liceu și să-și formeze o echipă pentru a-și măsura forțele cu formații de același nivel.

Fiecare echipă va avea dreptul de a înscrie în tabelul nominal un singur jucător considerat „stranier”, adică unul care evoluează la: Liga IV fotbal (nu mai sus) sau în Liga 1 minifotbal.

Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediția a doua, debutează la început de toamnă, sâmbătă, 1 septembrie și se va încheia în week-end-ul 15-16 septembrie, jocurile urmând să se dispute exclusiv în week-end-uri, sâmbăta și duminica.

Lotul unei echipe poate fi format din maxim 16 jucători iar sistemul de desfășurare al competiției este unul cu grupe și faze eliminatorii, toate echipele având garantat un număr de cel puțin 3 jocuri.

Taxa de participare este de 80 lei/joc/echipă, aici fiind incluse și serviciile de arbitraj profesionist. Pe lângă arbitraj, echipele participante la competiție beneficiază și de: vestiare cu dușuri și acces gratuit la saună și la piscină, posibilitatea disputării de meciuri în nocturnă, asistență medicală, transmisiunea meciurilor ÎN DIRECT pe canalul de Youtube al Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj precum și fotografii de la jocuri.

La finalul competiției, cele mai bune echipe vor fi premiate cu: trofee, medalii, diplome, premii individuale, răcoritoare precum și alte premii surpriză.

Termenul limită de înscriere la competiție este luni, 27 august 2018. A doua zi, marți, 28 august, este programată ședința tehnică și tragerea la sorți a meciurilor din faza grupelor în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu-Jiu.

Toate competițiile desfășurate în Complexul Dolce Vita, de către ACS Minifotbal Gorj, au loc sub egida Federației de Minifotbal din România. În acest an, echipele din Campionatele regulare de la Dolce Vita au obținut cele mai bune rezultate din istoria participărilor la turneele naționale.

Totul a culminat cu parcursul de senzație al echipei Dream Team Târgu Jiu la Campionatul Național de la Alba Iulia, acolo unde a terminat pe locul 4. Dream Team a reușit de asemenea un rezultat fantastic și la Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova, încheind competiția pe locul 2, după o finală pe muchie de cuțit, decisă la loviturile de la 7 metri, cu Borussia Hermannstadt Sibiu.

La prima ediție a Cupei „Împreună suntem minifotbal”, desfășurată anul trecut, au participat 13 echipe. Deținătoarea trofeului este echipa Peppy Team, după o finală decisă la executarea loviturilor de la 7 metri în fața echipei Star Team. O parte dintre echipele participante s-au înscris apoi la ediția a III-a a Campionatului Firmelor și Instituțiilor din Gorj, campionat desfășurat în perioada octombrie 2017 – mai 2018.

Documente necesare, echipe participante, ediția a doua, Cupa „Împreună suntem minifotbal”:

– tabelul nominal cu jucători (minim 7 – maxim 16) – tabel ce trebuie vizat apoi de Comisia de Organizare a ACS Minifotbal Gorj;

– adeverințe medicale individuale pentru toți jucătorii din lot din care să rezulte că aceștia sunt apți pentru: efort fizic sau pentru competiție minifotbal;

– copie act identitate pentru fiecare jucător din lot.

Pentru relații suplimentare contactați organizatorii la:

– Telefon: 0753.055.505 (Cosmin Iosu) sau 0762.313.287 (David Constantinescu)

– E-mail: [email protected]
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns