Un medic ortoped din Cărbunești cheamă pacienții GRATUIT la consultații

0
1143

Medicul ortoped Ivan Alexandru, de la Spitalul din Tg-Cărbunești îndeamnă pacienții să vină la consultații, în mod gratuit. Pacienții trebuie să vină în fiecare marți, cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, la ambulatoriul ortopedie-traumatologie al spitalului.

”Sunt Dr. Ivan Alexandru, medic primar ortoped și șef de Compartiment în cadrul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești. Cu o pasiune arzătoare pentru medicină și o dăruire deplină pentru a ajuta oamenii să își recâștige mobilitatea și sănătatea, mă dedic cu entuziasm învățării și aplicării celor mai noi tehnici și tratamente în domeniul meu.
Mă concentrez în special pe patologia membrului superior, fie ea traumatică sau cronică. Îmi propun să restabilesc funcționalitatea și calitatea vieții pacienților mei după leziuni, traume și alte afecțiuni. Cu o bogată experiență în diagnosticarea și tratamentul acestor probleme, mă dedic să ofer cele mai bune soluții și îngrijiri pacienților mei.
Vă invit să veniți la o consultație gratuită cu bilet de trimitere, în fiecare marți, în ambulatoriul de ortopedie-traumatologie. Aici, vă pot oferi evaluări precise și planuri de tratament personalizat. Indiferent dacă vă confruntați cu fracturi, luxații sau alte probleme ale membrului superior, sunt aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea” a transmis medicul.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.