Un loc vacant în Consiliul Local Târgu Jiu. Romanescu îl vrea liber! Vezi de ce!

0
98

Romanescu nu vrea pe nimeni în locul consilierului municipal Rodica Ghimiș. Edilul dorește să le propună colegilor să lase funcția vacantă până la viitoarele alegeri locale din 2020. Consilierul local a decedat săptămâna trecută în urma unui accident vascular, la un spital din Cluj Napoca.

Moartea consilierului municipal a luat prin surprindere scena politicii gorjene. Rodica Ghimiș a fost ieri înmormântată, colegii dar și prieteni luându-și rămas bun de la fosta șefă a Casei Județene de Pensii Gorj. În urma decesului postul din Consiliul Local Târgu Jiu a rămas liber. Potrivit legii acesta poate fi ocupat de următorul consilier de pe lista supleanților. Președintele PNL Târgu Jiu consideră însă că scaunul ar trebui să rămână liber. Marcel Romanescu va duce această propunere în BPJ. „Consider că doamna Ghimiș nu poate fi înlocuită. O să fac această propunere în Biroul Permanent Local al PNL și mai departe către Biroul Permanent Județean. Cred că îi datorăm acest minim respect”, a declarat primarul liberal.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns