Un cunoscut cântăreț din Târgu Jiu a fost înșelat de fosta iubită, cu cel mai bun prieten!

0
40

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Cuza, pe numele său real Adrian Popescu, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din viața personală. Membrul trupei „Noaptea Târziu” a mărturisit că a fost înșelat de fosta iubită, cu cel mai bun prieten!

În cadrul interviului pentru Antena Stars, acesta a fost întrebat dacă a fost sau este îndrăgostit de o femeie celebră din showbizul românesc, solistul de la ”Noaptea Târziu” a recunoscut că încă este, fără a confirma sau infirma că persoana în cauză este Ramona Olaru. „Am fost, sunt îndrăgostit de o femeie celebră.” , a zis el.

Tânărul originar din Târgu Jiu a mai declarat că una din fostele sale iubite l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

„Am fost înșelat. De la cel mai bun prieten de-al meu. Eu am ajutat-o să se angajeze la un bar, iar prietenul meu era barman.”, a declarat Cuza pentru Antena Stars.

Cuza, pe numele său real, Adrian Popescu este solistul trupei Noaptea Târziu. Noaptea Târziu este o trupă ce a luat naştere în anul 2014 şi a devenit rapid cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiază cele mai mari hit-uri. În prezent, Cuza, Emi Şi Cucu, aşa cum sunt cunoscuţi în mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu a depăşit pe pagina de YouTube un milion de abonaţi şi 300 de milioane de vizualizări. Aceste cifre au fost realizate datorită celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baieţilor de la Noaptea Târziu este „Sunt un cocalar“, care a adunat peste 26 de milioane de vizualizări. În plus, peste 80 de clipuri depăşesc un milion de vizualizări.

Tag-urifeatruredOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.