„U” Cluj – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 3-0. Dulca s-a revanşat după eşecul de la Reşiţa

0
101

„U” Cluj s-a impus cu 3-0 în faţa Viitorului Pandurii Tg. Jiu. Alex Pop cu o dublă şi Dorin Goga au marcat golurile gazdelor. Meciul s-a desfăşurat la Tg. Mureş, întrucât Cluj Arena a găzduit festivalul Untold, iar gazonul se află în proces de refacere. Pentru „U” Cluj urmează un meci tare în campionat, cu Campionii FC Argeş, la Piteşti.

„U” Cluj a deschis scorul în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu graţie lui Alex Pop, care a marcat cu un şut expediat de la centrul terenului. În vârstă de 19 ani, Pop a fost adus în această vară de la Viitorul, iar acum a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Dulca.

După 35 de minute în care jocul n-a oferit foarte multe ocazii, Alex Pop a „spart gheaţa” cu o execuţie de-a dreptul spectaculoasă. Puştiul transferat de „U” în această vară a urcat spre jumătatea adversă, a observat că portarul advers este ieşit din poartă, iar imediat după ce a trecut de linia de centru a ales să şuteze. Mingea şutată de Pop a prins o traiectorie perfectă, iar portarul advers n-a reuşit decât să împingă balonul în bara transversală. Mingea a căzut apoi în poartă, iar „U” Cluj a trecut la conducerea partidei.

După alte cinci minute, Pop a reuşit dubla. La al doilea gol, mijlocaşul ofensiv a reluat din apropiere, mai exact din careul advers.
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns