„U” Cluj – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 3-0. Dulca s-a revanşat după eşecul de la Reşiţa

0
18

„U” Cluj s-a impus cu 3-0 în faţa Viitorului Pandurii Tg. Jiu. Alex Pop cu o dublă şi Dorin Goga au marcat golurile gazdelor. Meciul s-a desfăşurat la Tg. Mureş, întrucât Cluj Arena a găzduit festivalul Untold, iar gazonul se află în proces de refacere. Pentru „U” Cluj urmează un meci tare în campionat, cu Campionii FC Argeş, la Piteşti.

„U” Cluj a deschis scorul în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu graţie lui Alex Pop, care a marcat cu un şut expediat de la centrul terenului. În vârstă de 19 ani, Pop a fost adus în această vară de la Viitorul, iar acum a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Dulca.

După 35 de minute în care jocul n-a oferit foarte multe ocazii, Alex Pop a „spart gheaţa” cu o execuţie de-a dreptul spectaculoasă. Puştiul transferat de „U” în această vară a urcat spre jumătatea adversă, a observat că portarul advers este ieşit din poartă, iar imediat după ce a trecut de linia de centru a ales să şuteze. Mingea şutată de Pop a prins o traiectorie perfectă, iar portarul advers n-a reuşit decât să împingă balonul în bara transversală. Mingea a căzut apoi în poartă, iar „U” Cluj a trecut la conducerea partidei.

După alte cinci minute, Pop a reuşit dubla. La al doilea gol, mijlocaşul ofensiv a reluat din apropiere, mai exact din careul advers.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns